2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Bir Kez Olsun Görmeniz Gereken Dünya’nın En Romantik Adresleri



Gördüğünüz andan itibaren gözünüzü bir an olsun alamayacağınız o adreslere doğru yola çıkmaya ne dersiniz? National Geographic’in seçtiği bu rotalar Dünya’nın en romantik adresleri arasında gösteriliyor. Gördükten sonra sizi hayrete düşürecek o muhteşem manzaralara gelin birlikte yolculuk edelim.

Brugge, Belçika

Belçika’nın masalsı şehri Brugge’da rüyalarınızı süsleyen olağanüstü manzaralar var. Belçika’nın gözbebeği olarak adlandırılan bu durakta kanal turuna çıkabilir, gün batımını izleyebilir, nefes kesici duraklarını bir bir keşfederek Brugge’yi yakından tanıyabilirsiniz. Belçika Turları ile Brugge tatilini kaçırmayın.



Mykonos, Yunanistan

Dünya’nın en romantik adreslerinden Mykonos, Yunanistan’ın en çok tercih edilen yerleri arasında. Mavinin bu denli yakıştığı bu şehirde bakmaya doyum olmayan manzaralar gizli. 35 seneye aşkın bir zamandır popülerliğini ilan etmiş durumda. Eğlencelerin hiç bitmediği bu şehir gece-gündüz demeden her daim çok hareketli. Yunanistan Turları ile Mykonos’u keşfedin.



San Sebastian, İspanya

İspanya’nın en çok merak uyandıran şehri San Sebastian’da tarihi yapılardan, müzelerden uzaklaşıp kendinizi deniz, güneş ve kumun kucağında bulacaksınız. Doğal güzellikler içinde bütünleşmiş bir deniz, altın sarısı kumlar, yeşilin her tonuyla çevrili bir doğa ve ötesini görmeye hazır olun.



Venedik, İtalya

Dünya’nın en romantik şehirlerinde başı çekenlerden biri de elbette Venedik. Venedik’te yapılacak en güzel şeylerin başında gelen gondol turları ile şehrin muhteşem manzaralarına ortak olacaksınız. Unutulmaz bir tatil İtalya Turları ile sizi bekliyor.



Kerala, Hindistan

Romantik tatil deyince Hindistan’ın Kerala şehrinden bahsetmemek olmaz. Buranın en can alıcı özelliği tekne evlerinde konaklamaktan geçiyor. Su kanalları arasında yapılan tekne turlarına katılmadan, vahşi yaşamla iç içe yaşayan bölgelerini keşfetmeden, tropikal plajlarında deniz sefası yapmadan Kerala’dan ayrılmayın. Hindistan Turları ile Kerala’nın gizli dünyasıyla tanışın.



Batı Slovenya, Avrupa

Sonsuz bir mavinin içinde küçücük bir ada düşünün. Yeşilin her tonu arasında hayranlıkla izleyeceğiniz bu adanın tam ortasında bir de kilise var. Ölmeden önce ziyaret etmeniz gereken Batı Slovenya’da harika manzaralar tatilinize eşlik edecek.

Rio de Janeiro, Brezilya

Brezilya’nın nefes kesici plajlarıyla ünlü olduğunu bilmeyenimiz yoktur. Bu büyüleyici ülkede görmeden dönmemeniz bir yerde Rio de Janeiro olmalı. Sugarloaf Dağlarından Praia Vermelha’ya kadar uzanan bir teleferik turu ile Rio de Janeiro’nun romantik manzaralarıyla tanışabilirsiniz. Brezilya’nın en büyük ikinci kenti olan Rio de Janeiro’yu Brezilya Turları ile görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder