2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Türkiye’nin En Güzel Köylerinden Gölyazı



İstanbul’dan çok fazla uzaklaşmadan tarih kokan bir hafta sonu kaçamağına ne dersiniz? O zaman hiç düşünmeden bu hafta sonu rotanızı Gölyazı’ya çevirin.



Bursa’nın sevimli mi sevimli Uluabat gölü kıyısında balıkçılık üzerine kurulu bir köy Gölyazı. Türkiye’nin en güzel köyleri arasında olduğu söyleniyor burası için. Sabah erkenden kalkın ve yola çıkın. İstanbul’a yakın yerler arasında olan Bursa’ya çevirin yolunuzu. Bursa Otellerinin birinde rezervasyonunuzu yaptırın ve akşamın en güzel saatlerinde güneşin batışını Gölyazı da izleyin. Eğer hava güzelse gözleme yapan, zeytin satan köylü kadınları göreceksiniz orada. Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız burada keyifli kareler yakalayabilirsiniz. Çünkü Gölyazı’da yaklaşık 2500 yıllık bir tarih var.



Gölyazı’da yaşayan halk gelirlerini balıkçılık ve zeytincilikten sağlıyor. Az öncede belirttiğimiz gibi eğer ki havanın güzel olduğu bir güne rastladıysanız gözleme, lokma, zeytin, zeytinyağı, iğne oyasıyla yapılan ürünlerin sergilendiği tezgahları göreceksiniz. Eşlerine yardım olsun diye gelirlerini bunlardan çıkarıyorlar. Bu atmosferin içinde olmak istiyorsanız Gölyazı’yı görülecekler listesine dahil edin.



Ilık bir hafta sonu tatilinde yapılacak en güzel şeylerden biri yakın bölgedeki güzellikleri keşfetmek olacaktır. Bir günlüğüne de olsa aralarda bazen ufak kaçamaklar motive eder. Kendinize güzel bir tatil planı hazırlayın ve bu kısa tatilin tadını çıkarın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder