2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Türkiye’nin En Güzel Plajları Listesi



Adeta bir tatil cenneti olan ülkemizde harika plajlar gizli. Berrak sularıyla ünlü bu plajlara sadece Türkiye’den değil dünyanın çeşitli ülkelerinden turist kafileleri akın ediyor. Sizin için derlediğimiz bu yazıda Türkiye’nin en güzel plajlarına yolculuk edeceğiz.

Kelebekler Vadisi

Doğanın sunduğu mucizelerden biridir Kelebekler Vadisi. Fethiye’nin eşsiz doğasında konumlu bu rota, sadece ülkemizde değil dünya genelinde ün salmış durumda. Her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği Kelebekler Vadisi, aynı zamanda kamp severler içinde güzel bir imkan sunuyor. Fethiye otellerinden yerinizi ayırtın, 2018 yazını harika bir coğrafyada karşılayın.



Kleopatra Plajı

Marmaris ile Alanya sınırlarında konumlu Kleopatra Plajı, ülkemizin en görülesi plajlarından biridir. Etkileyici güzelliklere ev sahipliği yaptığı gibi Damlataş Mağarası’na olan yakınlığıyla da adından sıkça bahsettiriyor. Plajın berrak sularında yüzüp sıcacık kumlarında güneşlenmek için Alanya otellerinden yerinizi ayırtın.



Ilıca Plajı

Çeşme merkezine 5 km mesafede konumlu Ilıca Plajı’na ulaşım çok kolay. Buraya sadece deniz, güneş, kumun tadını çıkaranlar değil şifa bulmak için ziyaret eden pek çok kişi var. Adından anlaşılacağı gibi denizin bazı bölgelerinden çıkan sıcak birçok hastalığa şifa oluyor. Harika bir yaz tatili için Çeşme otellerinden yerinizi ayırtın.



Ölüdeniz

Fethiye deyince aklımıza ilk Ölüdeniz gelir. Yeşille mavinin bütünleştiği bu eşsiz doğada yapılacak pek çok aktivite var. Taşlık bir plajı olsa da denizin güzelliği karşısında bunu görmek imkansız. Berrak sulara sahip Ölüdeniz, bu yaz Fethiye otelleri ile sizi bekliyor.



İncekum Plajı

Yaz ayları için harika bir rota olan İncekum Plajı, Marmaris’in muazzam güzellikleri içinde saklı. Tekne turlarının uğrak durağı olan bu plaj konum olarak Sedir Adası ile karşılıklıdır. Kumluk sahili ve mavi sularıyla dikkatleri üstüne çeken İncekum, yaz boyunca binlerce turist ağırlıyor. Böylesine güzel bir atmosferde konaklamak isterseniz Marmaris otellerinden yerinizi hemen ayırtın.



Kumköy Plajı

Antalya’nın tatil cenneti Side’de konumlu Kumköy Plajı. Side tatilinizde uğramadan dönmemeniz gereken güzellikleri içinde barındıran plajın çevresinde konaklayabileceğiniz pek çok tesis bulunuyor. Side tatilinizde bölgenin etkileyici tarihine şahitlik etmeden geri dönmeyin. Side otelleri sizi bekliyor.

Kadırga Koyu

Bir doğa harikası olan Kadırga Koyu Çanakkale’nin tatil cenneti Assos’ta konumlu. Adım attığınız ilk anda sizi taşlık plajı karşılasa da suyun berraklığını karşısında büyüleneceksiniz. Çanakkale merkezden 90 kilometrelik bir yolculukla ulaşabileceğiniz Kadırga Koyu, Türkiye’nin en güzel plajları arasındadır. Assos otellerinde konaklayarak bölgenin doğal güzellikleri ve tarihiyle tanışabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder