2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Balayı Çiftlerine Özel Aşk Rotaları




Denemediğiniz gelinlik modeli, incelemediğiniz davetiye seçeneği, gezmediğiniz düğün mekanı kalmadı. Her ayrıntısını ince ince planladınız, rüya gibi bir düğün olması için aylardır var gücünüzle çabaladınız. Ve o en özel gün geldiğinde tüm dileklerinize, en önemlisi de sevdiğinize kavuştunuz. Artık bu tatlı telaşın getirdiği yorgunluğu üstünüzden atmanın, eşinizle beraber huzur ve eğlenceyi kucaklamanın vakti geldi! Bu noktada bize de sizler için en romantik aşk rotalarını listelemek düştü… İşte yeni evli çiftler için seçtiğimiz en özel balayı otelleri!

Fethiye – Club & Hotel Letoonia
En tatlı telaşınızın ardından hayaliniz, sevdiğinizle birlikte huzur dolu bir tatil geçirmek ise Fethiye el değmemiş doğası ile ideal bir seçenek… Birbirinden güzel otellere ev sahipliği yapan ilçenin en iyilerinden olan Club & Hotel Letoonia için, doğayla bütünleşen tasarımı ve ağaç işlemeli bungalow’larıyla balayının en gözde adreslerinden biri desek yanlış olmaz. Balayından huzurlu birkaç gün bekleyen yeni evli çiftler için biçilmiş kaftan olan Letoonia’nın çam ağaçları ve rengarenk begonvillerle bezeli bahçesinde kuş cıvıltılarıyla huzuru bulacaksınız… Ayrıca 2 bin metrelik sahil şeridi içerisinde yer alan üç ayrı özel plajda denizin ve güneşin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Spa ve güzellik merkezlerinden özel masaj hizmetlerine, rüzgar ve yelken sörfü derslerinden gece kulüplerine kadar her türlü eğlence, spor ve dinlenme imkanını sunan bu sakin otelde gönlünüze göre bir balayı yaşamak hayal değil!



Manavgat – Kamelya World Holiday Village
Balayı tercihlerini Antalya’dan yana kullanmak isteyen çifte kumrular için şelaleler ve kanyonlarla çevrilmiş bir doğa harikası olan Manavgat güzel bir alternatif diye düşünüyoruz. İşinde profesyonel pek çok otelin yer aldığı Manavgat’ta Kamelya World Holiday Village ayrı bir dünya… Akdeniz’in hemen kıyısına kurulan denize sıfır konumdaki tatil köyü, özel plajları, 4 adet açık havuzu, su parkı ve gurme lezzetleriyle öne çıkan 9 restoranıyla balayı çiftlerine her konuda geniş bir yelpaze sunuyor… Kendine özgü mimarisi, Side’ye yakınlığı, kano ve deniz bisikleti gibi eğlenceli hizmetleriyle Kamelya World Holiday Village, sınırsız bir keşif ruhuna sahip, eğlence arayan çiftleri bekliyor.



Kemer – Sherwood Club Kemer
Tatil denince akla ilk gelenlerden biri olan Antalya’nın Kemer ilçesi de berrak denizi ve yemyeşil ormanlarıyla sakin ve keyifli bir balayı geçirmek isteyen çiftler için uygun bir ortam sunuyor… En güzel Kemer otelleri arasında yer alan Sherwood Club Kemer, zengin açık büfesiyle denize karşı muhteşem bir kahvaltı vadederken, akşamları da A’la carte restoranlarda Türk mutfağından İtalyan ve Çin yemeklerine kadar birbirinden farklı lezzetleriyle misafirlerini memnun etmek için çalışıyor. Denize sıfır konumlanan tesis, mavi bayraklı tertemiz plajları, büyük su parkı, Phaselis, Olympos, Demre, Kekova, Myra ve Kaleiçi gibi tarihi ve arkeolojik alanlara yakınlığı ve her biri farklı şekilde dizayn edilmiş özgün odalarıyla öne çıkan tesis, sabahları Akdeniz’in ferahlatıcı havasıyla uyanmak isteyen balayı çifleri için ideal…



Belek – Titanic Deluxe Belek
Bu yazın yeni evli çiftleri için önereceğimiz bir diğer balayı durağı ise; deniz, güneş, tarih ve doğanın sihirli uyumunu yansıtan büyüleyici tatil destinasyonu Belek… Efsane Belek otelleri arasından seçtiğimiz otel ise Titanic Deluxe Belek. Nehir kıyısında, çam ormanlarının içinde bulunan tesis gözlerden uzak bir alana yayılan, 1 km uzunluktaki özel plajıyla balayı çiftlerine kusursuz bir tatil yaşatmayı amaçlıyor… Açık ve kapalı havuzları, içinde su parkı bulunan tam donanımlı spa ve fitness merkezleri, nehir ve yemyeşil bahçe manzaralı balkonlu odalarıyla rahat ve keyifli bir balayı için her türlü imkana sahip olan tesis tam bir romantizm yuvası… Ayrıca isteyen çiftler, otelde Latin ve oryantal dans kursları alabilir, yoga ve pilates derslerine katılabilir ve birbirinden farklı su sporları imkanlarından ücretli olarak yararlanabilirler.



Lara – IC Hotels Green Palace
Son önerimiz ise Lara bölgesinden… Akdeniz’in mavi sularına açılan Lara Plajı, Kocaçam mevkiindeki IC Hotels Green Palace tropik bahçeleri, nilüfer havuzları, hurma ağaçları ve çam ormanlarıyla çevrili doğal güzellikleriyle oldukça egzotik bir ortama sahip. 4 bin metrekarelik havuz alanı, 7 farklı yüzme havuzu, 300 metre uzunluğunda sahil şeridi ve birbirinden farklı eğlence seçenekleriyle otel, dingin bir balayı geçirmek isteyen taze evli çiftleri bekliyor…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder