2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

lkbaharda Gidilebilecek Yurtdışı Rotaları



Doğanın uyandığı en güzel mevsimdir ilkbahar. İlkbaharın gelmesiyle birlikte ‘yazın nereye gitsem’ soruları başlar. İnsanın içini kıpır kıpır eden bu mevsim sakinliği seven tatilciler için harika alternatifleri beraberinde getiriyor. Yeni yerler keşfetmenin verdiği heyecanla ilkbaharda gidilebilecek yurtdışı rotaları geliyor!

Saraybosna

Bosna Hersek’in tam orta noktasında geniş bir vadide konumlu Saraybosna, tarihi geçmişinde pek çok medeniyetin aynı çatıda yaşadığı bir şehirdir. Bu nedenle “Avrupa’nın Kudüs’ü” olarak adlandırılır. İçinde cami, kilise ve sinagoglara aynı yerde rastladığımız nadir şehirlerden biridir. Saraybosna turlarına katıldığınızda şehrin doğal güzellikleri ve tarihi yerleri içinde etkileneceğiniz harika bir tatil sizi bekliyor.



Budapeşte

Tuna Nehri’yle bütünleşmiş Budapeşte, tarihi yapıları ve doğal güzellikleriyle en görülesi şehirlerden biri. Aynı zamanda tam bir kültür ve sağlık şehri olan Budapeşte; kaleleri, kaplıcaları, köprüleri, türbeleri, kiliseleri ve ihtişamlı yapılarıyla iç içe geçmiş durumda. Budapeşte turlarına katıldığınızda Prag ve Viyana’da gezi programınıza dahil olacak.



Üsküp

İlkbaharda gidilebilecek yurtdışı rotalarından bir diğeri Makedonya’nın başkentliğini yapan Üsküp. Osmanlı mimarisinin izlerini günümüzde hala görebildiğimiz bu şehir, Vardar Nehri’nin iki yakasında kurulu. Nehir şehri Eski ve Yeni Üsküp olarak bölmekte. Eski Üsküp’te; cami, çarşı ve hamamlar, Yeni Üsküp’te ise; alışveriş merkezleri, kafeler ve devasa binalar bulunuyor. Şehrin tam ortasındaki Taş Köprü, iki yakayı birbirine bağlıyor. Osmanlı izlerini günümüze taşıyan şehri ziyaret etmek isterseniz Üsküp turlarını kaçırmayın.



Marsilya

Akdeniz’in zenginliklerini gözler önüne seren Marsilya, harika manzaralara ev sahipliği yapıyor. Deniz, güneş, kum, eğlence ve tarihin bir arada toplandığı kentin dar sokaklarında keşif turları atın. Marsilya turlarına katıldığınızda Nice ve Milano gezi listenize dahil olacak.



Amsterdam

Avrupa’nın en görülesi ve en köklü şehirleri arasında gösterilen Amsterdam’ın tarihi 12. yüzyıla dayanıyor. Amsterdam turlarına katıldığınızda; Anne Frank’ın Evi, Van Gogh Müzesi, Madame Tussauds Müzesi, Dam Meydanı, Rijks Müzesi ve dahası keşif listenizde olacak. İnsanı alıp farklı dünyalara götüren bu şehirde köprüler, taş evler sizi bekliyor. Amsterdam’ı simgeleyen rengarenk bisikletlerle şehir turu atmayı ihmal etmeyin. Kanal kenarında uzun yürüyüşler yaparken harika manzaralar etrafınızı saracak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder