2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

DOĞANIN KURALLARIYLA ÖZGÜRLÜĞÜN SINIRLARINI ZORLAYIN


Taş binaların, gökdelenlerin ve sıkışan trafiklerin arasından kendimizi çekip çıkarabildiğimiz en değerli zamanlarımızdır tatiller. Bu değerli zamanımızı planlarken en önem verdiğimiz kriter de her şeyin en başına; doğanın kendisine yakın olmak, ona doğru yol almaktır. Ağaçlarla süslenmiş, deniz kıyısında konumlanmış oteller genelde bu ihtiyacımızı karşılar. Peki, biraz daha ileri gitmeye ne dersiniz? Sizi kurallarını doğanın belirlediği bir tatile davet ediyoruz. Avrupa’nın macera dolu etkinliklerini ve bu etkinliklerin merkezlerini araştırdık;
Uçurtma Kayağı, Chamonix
Kuzey Fransa’da yer alan Chamonix bölgesi bütün kış sporlarına ev sahipliği yapıyor. Chamonix’te “Col du Midi” adı verilen öyle bir yer var ki, hem kayak yapıp hem de yırtıcı bir kuş gibi gökyüzünde süzülebiliyorsunuz. Küçük bir paraşütle klasik kayak malzemelerinizin yeterli olacağı bu bölgede kar ve rüzgar gereken her koşulu sağlamak için hazır bekliyor.
ucurtmakayagi, chamonix
Köpek Balığı Dalışı, Five
Dalış sizin için bir yaşam tarzı mı? Kendinizi mercan resiflerinin arasında, batık gemilerin içinde ve rengârenk balıkların arasında evinizde gibi mi hissediyorsunuz? Bir tık ileriye gidelim; size suyun altını bir köpek balığı rehberliğinde keşfetmeyi öneriyoruz. İskoçya’nın Five bölgesine gidin ve kendinizi insan dostu köpek balıklarının dünyasına bırakın. Bunu ölmeden önce kesin yapın.
KopekBaligi Dalisi
Eskimo Yaşamı, Lapland
Kutuplarda Eskimoların nasıl yaşadığına dair bir fikriniz var mı? İsviçre’nin Lapland tatil bölgesi size Eskimo yaşamını deneyim etme fırsatı sunuyor. Buraya tatile geldiğinizde kara trafiğini köpekli kızaklarla sağlayacak, kendi yapacağınız igloo adı verilen buz kulübelerde yaşayacaksınız. Doğayla bir mücadele halinde olacağınız bu ilginç tatilde geceyi sıcak geçirebilmeniz için deneyimli rehberler size bazı tüyolar verecektir; onları önemseyin.
eskimoyasami
Buz Mağaraları, İzlanda
İzlanda, dünyanın en ilginç doğal oluşumlu mağaralarını bünyesinde barındırıyor. Elverişli iklimi sayesinde oluşan buz mağaraları ise adrenalin ve soğuk kavramlarını bir arada yaşamanızı sağlıyor. Eğer İzlanda’da bir buz mağarasında iseniz titrememek için yapabileceğiniz hiçbir şey yok.
buzmagaralari
Kanyon, Türkiye
Kanyonlar, maceraperestlerin ve doğa sporcularının deyim yerindeyse evi gibidir. Ülkemizin bir kanyon cenneti olduğunu biliyor muydunuz? Akla gelebilecek tüm extreme sporların rahatlıkla yapılabileceği Türkiye kanyonları dünyanın çeşitli bölgelerinden özellikle gelen turistleri ağırlıyor. Valla, Göynük ve Saklıkent kanyonları Türkiye’nin en çok bilinen ve tercih edilen kanyonları.
kanyonturkiye




Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder