2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

DÜNYANIN EN MUTLU ÜLKELERİYLE TANIŞIN

mutlu-ulkeler
Çıktığımız her yurt dışı turunun mutlaka bir unutulmaz yanı vardır. Kimi zaman gidilen yerin görkemli bir yapısı, kimi zaman bu yapı ve meydanların öyküleri, kimi zaman yediğimiz içtiğimiz yemekler, kimi zamansa tanıştığımız insanların ilginç hikayeleri olur bunlar. Bir de öyle ülkeler ve öyle şehirler vardır ki, bir bütün olarak tüm halkıyla etkiler bizi.
Yaşanan tüm sıkıntılara rağmen yüzlerden düşmeyen gülümsemeler, bulunan her fırsatta yapılan kahkaha dolu köşe başı sohbetleri, seleli bisikletlerle yapılan alışverişler, köpeklerle yapılan akşam sporları ve daha saymakla bitmeyecek yüzlerce küçük ayrıntının bir yaşam tarzı olarak benimsendiği mutlu ülkelerdir bunlar. Sizleri, insanların hakkıyla gülümsediği bu ülkelerle tanıştırmak istiyoruz;

DANİMARKA

Birçok farklı araştırmanın sonucunda ya ilk sırada ya da ilk 3 içinde bulunan Danimarka’da mutluluk, herhangi bir nesnel koşula bağlı bir olgu değil. Ülkede kime rastlasanız, oturup kimin hikayesini dinleseniz göreceğiniz en belirgin şey mutluluk duygusu olacaktır.
Danimarka

NORVEÇ

Kapalı havaların, uzun süren gecelerin ve güneş ışığına hasret yaşanan günlerin derin depresyonlara gebe olduğunu bilen bilir. Birçok kutup ülkesinde sırf bu yüzden alkol tüketimine dahi yasaklar uygulansa da Norveç’te durum biraz farklı. Bu ülkede insanlar mutluluğun havada, suda aranmaması gereken bir şey olduğunu haykırırcasına mutlu mesut yaşıyor.
Norvec

İSVİÇRE

Mutluluğun herhangi bir koşula bağlı olmadığını önemle vurgulasak da, kimi faktörlerin artırıcı bir etkisi olduğunu da kabul etmek gerekiyor. Biz çok inanmasak da bazıları bu faktörlerden en önemlisinin bolca para olduğunu söylüyor. Dünyanın en iyi kayak merkezlerine ve peynirin en lezzetlisine sahip bu ülkede parayla ilgili midir bilinmez ama insanlar gerçekten mutlu.
isvicre

HOLLANDA

Paranın ve iklim koşullarının doğrudan etkisi konusunda pek emin olamasak da, özgürlüğün mutlulukla mutlak ilişkisine inanan bizler, Hollanda halkının mutlu mesut yaşam tarzına duyduğumuz hayranlıktan kendimizi alamıyoruz. Bu ülkeye her gittiğimizde atlayıp bisiklete avare avare sokaklarda dolaşmak en büyük zevkimiz.
Hollanda

AVUSTRALYA

Güney yarım kürede tek başına bir kıta olup, Hint ve Pasifik okyanusları arasında uzanan bu dev ülke, kangurularıyla olduğu gibi mutlu insanlarıyla da meşhur. Nüfusun hayli düşük olduğu Avustralya’da göçmen nüfusu da oldukça fazladır. Öyle ki, Ülkenin toplam nüfusu Çin Halk Cumhuriyeti’nin yıllık nüfus artış oranına denktir.
Avustralya

KANADA

Avustralya’ya göre dünyanın başka bir ucu olan Kanada  birçok açıdan bu ülkeye benzemektedir. İklim koşulları açısından oldukça farklı özelliklere sahip olsalar da, gerek nüfus, gerek yaşam standardı gerekse halkın mutluluk düzeyi açısından hayli benzerdirler.
Kanada

İZLANDA

Doğanın insan hayatındaki önemi konulacaksa kullanılacak örnek mutlaka İzlanda olmalı. Medeniyetin bir şekilde deforme edemediği doğasıyla tüm dünyanın gözdesi olan İzlanda, sırf bu yüzden dünyanın en mutlu insanlarına sahip.
izlanda

URUGUAY

Güney Amerika kıtasının en güneyinde bulunan Uruguay, aslında halkın mutluluğu anlatılırken çok da bir şey söylemeye gerek olmayan ülkelerden. Bu ülkede mutluluğun bir devlet politikası olduğunu söylemek mümkün. Öyle ki, ülke bayrağında kullanılan simge gülümseyen bir güneş.
Uruguay




Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder