2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

HEM EVLENİP HEM DE DÜNYAYI GEZMEK İSTER MİSİNİZ?

Gemide_evlilik-genel
Yüzyıllardır ulus, kültür gözetmeksizin her coğrafyada önemini koruyan evlilik ritüeli, günümüzde hala hayatlarımızın en özel günleri arasında yer alıyor. Durum böyle olunca, evlenip dünya evine girmeye karar veren çiftler bu günlerini unutulmaz kılmanın yollarını arıyor. Son dönemde yurt dışında evlenmek ve evlenilen ülkede balayını geçirmek fikri oldukça yaygınlaştı. Bununla birlikte çok seçkin bir tarz da yeni yeni gün yüzüne çıkmaya başladı; cruise gemisinde evlenmek.
Seyahat tutkunları, hangi dönemde olursa olsun yapılan bir gemi tatilinin ne denli romantik olduğunu iyi bilir. Bu romantik tatil deneyimini birde evlilik ritüeliyle taçlandırmak, sanırız bu dönemi hayatın unutulmaz anlarına kaydetmek için yeter de artar bile. Avrupa’nın en iyi cruise firmaları, birbirinden konforlu gemileriyle sadece tatil hizmeti sunmakla kalmayıp, sembolik düğün ve nişan gibi organizasyonlar yaparak gerçekleştirilmesi zor gibi görünen bu hayali gerçek yapıyor. Şirketler, bu organizasyonları her bütçeye uygun hale getirmek için de 3 ayrı paketle müşterilerini karşılıyor. Siz de bütçenizin elverdiği doğrultuda, Gümüş Paket, Altın paket veya Platin Paketten dilediğinizi seçebiliyorsunuz.
Gemide_evlilik (2)

ORGANİZASYON GEMİYE BİNER BİNMEZ BAŞLIYOR

Öncelikle organizasyonun uzman bir planlayıcı tarafından organize edildiğini söyleyelim. Turunuzu satın aldınız ve gemiye binmeye hazırsınız. Siz gemiye adım atar atmaz, size özel hazırlanan organizasyona start veriliyor. İlk organizasyon ise size özel hazırlanmış karşılama ve hoş geldin kokteyli oluyor. Gelin için hazırlanmış özel buket ve damat yaka çiçeği takdim edildikte sonra çift, davetlilerin beklediği özel salona geçiyor ve tören burada başlıyor. Yapılan nikah töreninin ardından geminin kaptanı çifte kendi imzaladığı sembolik nikah cüzdanını takdim ediyor. Çiftler arzu ederlerse gemi rotasında bulunan bir ülkenin elçiliğinde gerçek nikah işlemlerini de gerçekleştirebiliyor. Gemideki nikah töreni sonrasında çiftin isteği doğrultusunda hazırlanan pasta, şampanya eşliğinde misafirlere sunuluyor.
Düğün ya da nişan töreninin gerçekleştiği günün ertesi sabahında çift odaya gelen muhteşem bir kahvaltı ile güne merhaba diyor. Tüm bu seremoninin son bulduğu anda ise çoktan unutulmaz bir cruise tatilinin başında oluyorsunuz. Bu aynı zamanda muhteşem bir balayı anlamına geliyor. Her sabah başka bir ülkede güne merhaba dediğiniz ve gece yolculuğunuzu muhteşem konforlu odanızda dinlenerek geçirdiğiniz bir balayından bahsediyoruz. Ne dersiniz? Sizce de gemide evlilik her yönüyle kusursuz değil mi?
Gemide_evlilik (3)




Telefon : 0 224 225 43 43 
                  
                Gsm : 0 534 835 86 85                  
                      Faks : 0 224 225 43 53                        
       e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder