2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

KEŞFETMEYE HAZIR MISINIZ?

pronto-plus
Günümüzde hayatın hemen her alanında kendini göstermeye başlayan lükse ve özel olana daha çok ilgi gösterme durumu, seyahat dünyasında da belli başlı talepleri doğuruyor. Klasik bir tatilin bir adım ötesine geçmek isteyen herkes ya kişisel imkanlarıyla sınırları zorluyor ya da bu tür üst segment ürünler geliştiren kurumların kapısını çalıyor. 
İşte  öne çıkan seyahat deneyimleri;
Pronto_olus_alternatif

MEHMET TURGUT İLE VİETNAM – KAMBOÇYA

Asya’nın en fotoğrafik ülkeleri olan Vietnam Ve Kamboçya, amatör bir fotoğrafçıyı dahi sınırları zorlamaya davet eden muhteşem görselliği ile Pronto Plus misafirlerine merhaba demeye hazırlanıyor. Eşsiz tapınakların, insanoğlunun hükmedemediği görkemli doğanın ve anlatılması zor güzelliklere sahip lokal Asya hayatının gözlemlenebileceği bu tura ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut eşlik ediyor.
Mehmet_Turgut_ile_Vietnam

ETİYOPYA, OMO VADİSİ VE TİMKAT FESTİVALİ

Bazen öyle bir atmosferin içinde buluruz ki kendimizi, o an ilk sorguladığımız şey, hala aynı gezegende olup olmadığımız olur. Etiyopya’nın eşi benzeri olmayan coğrafyası ve kültürü 14 gün süren “Etiyopya, Omo Vadisi ve Timkat Festivali” turu ile deneyimleriniz arasına girmek için hazır bekliyor. Omo Vadisi’nde yaşayan ilkel kabilelerin günlük yaşamlarına ve sıra dışı ritüellerine tanık olunacak bu turda son nokta ise dünyaca ünlü Timkat Festivali. 14 gün sürecek olan bu eşsiz deneyime Türk Hava Yolları konforunun da eşlik edeceğini belirtmekte fayda var.
Timkat_Festivali

TRANS SİBİRYA EKSPRESİ İLE RUSYA, MOĞOLİSTAN, ÇİN

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kara yoluyla ulaşmayı ve bu yolculuğu gerçekleştirirken güzergahta bulunan tüm noktalara dokunmayı denediniz mi? Perisos turizm, sizleri Baykal Gölü’ne nazır bir mangal keyfine davet ediyor. Trans Sibirya Expresi ile Moskova’dan başlayacak olan 16 günlük turunuz, Çin’in Pekin şehrinde son bulacak.
Trans_Sibirya

GÜNEY KORE VE SAKURA ZAMANI JAPONYA

Güney Kore ve Japonya’nın mistik dünyasını en ince ayrıntılarıyla keşfe koyulacağınız bu turda seyahatinizi diğer Güney Kore ve Japonya turlarından ayıracak olan en önemli unsur Sakura Ağaçları olacak. Meyve vermeyen bir kiraz ağacı olan Sakura Ağaçları’nın çiçeklenme dönemi, Japonlar için hayata yeni bir başlangıç yapmak anlamına geliyor. Tüm ülkenin bu dönemde sayısız eğlence ve festivale ev sahipliği yaptığını söyleyebiliriz. Çiçeklenme süresi oldukça uzun olan Sakuralar, tam olarak çiçeklendikten sonra 7-10 gün içinde dökülmeye başlıyor.Perisos turizm, sizleri sokakların cennetten bir köşe haline geldiği Sakura zamanında Uzakdoğu’yu keşfetmeye çağırıyor.
Sakura_zamani_JAponya

RUANDA – UGANDA GORİL SAFARİSİ

Ruanda ve Uganda’nın balta girmemiş ormanlarında yaşayan goril aileleri, bölge halkı tarafından öyle iyi korunuyor ki, yeni bir goril doğduğunda ona doğum ritüeli düzenleniyor, yaşadıkları ev yeni üyeye uygun hale getiriliyor ve onların rahat bir yaşam sürmesi için ne gerekiyorsa hemen hepsi yapılıyor. Öyle ki, bölgede gorillere ait bir mezarlık dahi var. Neden mi? Çünkü bu gümüş sırtlı gorillerden yeryüzünde sadece 500 tane kaldı.Perisos turizm aracılığıyla katılacağınız Ruanda – Uganda turunuzun en unutulmaz yanı nesli tükenmekte olan bu gorillerle tanışmak olacak. Gorillerin yaşam alanına ulaşmak için yapılacak uzun orman yolculuğuna hazır olsun.
Ruanda_gorilleri

AMERİKA KITASININ YENİDEN KEŞFİ

Bir yerin medeniyet tarafından ne zaman keşfedildiği eğer siz orayı henüz keşfetmemişseniz çok da önemli değildir. Perisos turizm, misafirleri New York, Los Angeles, Las Vegas, San Francisco ve pasifik kıyıları olmak üzere 12 gün sürecek bir yolculukla Amerika kıtasını yeniden keşfetmeye çağırıyor.
Amerika



Telefon : 0 224 225 43 43


           Gsm : 0 534 835 86 85                    
               Faks : 0 224 225 43 53                        
e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder