2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

TATİL ARKADAŞLARINIZA DİKKAT!

tatil-arkadasim-genel
Tatil planları yapmaya hızla devam ediyoruz!
Elbette ki tatil yaz ayları ile sınırlı değil ancak içinde bulunduğumuz mevsim itibari ile hayallere genelde deniz, kum ve güneş üçlüsü eşlik ediyor. Bundan yola çıkarak; Hangi sahile gitsek? Hangi plaj daha güzel? diye araştırmalar yaparken aslında kafamızdaki en büyük soru bu tatile kiminle gidecek olduğumuzdur.
Günlük hayatın karmaşası, stresinden uzak geçireceğimiz sayılı günlerde bize eşlik etmesini düşündüğümüz kişi aslında büyük önem taşır. Neden mi? Düşünün! Büyük bir heyecanla her şeyden uzaklaşıp mükemmel deniz manzarasına uyanıyorsunuz, enerjiksiniz hatta kendinizi 400 mt. koşucusu gibi harika hissediyorsunuz ancak size eşlik eden arkadaşınız sabah mahmur bir suratla uyanıp ”Kahvaltı yapmadan afyonum patlamaz” diyerek surat asıyor. Asık bir surat, memnuniyetsiz bir bakış karşısında bütün enerjiniz bir anda sıfırlanabilir. Bu demek oluyor ki herhangi bir arkadaşla tatile gitmek sanıldığı veya hayal edildiği kadar kolay değildir. Öyleyse yol arkadaşı seçmenin de bir kriteri olması gerekiyor.
Peki nedir bu kriterler?
Sizinle tatil yapmasını düşündüğünüz arkadaşınız da en başta sizin gibi tatilden hoşlanmalı!
Neşeli hatta yapı itibarı ile pozitif olmalı, çünkü karşılaşabileceğiniz ufak sorunlar karşısında olumlu tepkiler vermesi moraliniz açısından faydalı olacaktır emin olun. Sinirli ve agresif yapıda biri ile tatiliniz zehir olabilir.
Sizi ve ailenizi iyi tanıyor olmalı. Bu da başınıza gelebilecek tatsız olaylarda yanınızda olup yakınlarınıza haber verebilmesi için önem taşıyor.
Her konuda anlaşabilmeniz ve ortak noktalarınızın olması tatilinizi eğlenceli geçirebilmeniz açısından iyi bir ayrıntı. Çünkü siz müzeleri gezerken onun plajda güneşleniyor olması hiç hoş olmayacaktır.
İyi ve cesaretli bir arkadaş yapabileceğiniz çılgınlıklar konusunda veya çekindiğiniz aktivitelerde size cesaret verip eşlik ederek büyük bir destek sağlayabilir. (bungee jumping, rafting, yamaç paraşütü vs.)
tatil-arkadasi-2
Her insanın yemek zevki ve ağız tadı farklı olabilir ancak gideceğiniz yerde yemek alışkanlıkları veya restoranlar konusunda ortak bilgiye sahip olmanız orada seçim konusunda yaşayacağınız tatsız tartışmaların önüne geçecektir.
Ortak bir bütçe yapabilmeli, hatta maddi konularda aynı fikirde olabilmelisiniz. Tatilin ortasında beş parasız kalmak istemezsiniz herhalde.
Giyecekleriniz ve yanınıza almanız gerekenler konusunda da fikir birliği oluşturmanızda fayda var. Zira siz spor ayakkabı giyerken, onun yüksek topuklularla koşuşturması iyi olmayacaktır.
Otel, bilet rezervasyonları, tur ve seyahat bilgileri konusunda her iki tarafında bilgili olması yaşanabilecek aksiliklerin önüne geçecektir. Bu yol arkadaşınızın uçak saatini kaçırması ya da kalacağı yeri sonradan görüp şaşırmasını engellemek açısından önem taşıyor.
Yol arkadaşı seçimi konusunda diğer bir önemli nokta ise onun en az sizin kadar enerjik olması gerektiği. Çünkü uykuya düşkün ve miskin bir arkadaş yalnız geçireceğiniz kahvaltılar ve tek başına dolaşacağınız akşam gezintileri demek olabilir.
Son olarak arkadaşınızın temizlik ve düzen açısından size uyumlu bir yapısı olması aynı odada kalabilmeniz açısından sıkıntı yaşamamanızı sağlayacaktır.
Kısacası pek çok sevdiğiniz arkadaşınız olabilir ancak tatile giderken yol arkadaşınızın seçimi konusunda titiz davranmanız eğlenceli ve tatlı anılarla dolu bir tatil geçirmeniz açısından önem taşıyor.
tatill-arkadasi



Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder