2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Sakin Bir Tatil İçin Nereye Gidilir?

Yaz sezonu açıldı ve hepimizin aklında şöyle güzel bir tatile çıkarak tüm yılın yorgunluğunu serin sulara bırakıp bol bol güneşlenmek var. Eğer tatil denildiğinde aklınıza sadece huzur, doğa ve sessizlik geliyorsa işte size birkaç öneri…
Bördübet / Marmaris
bordubet-1
Marmaris’in en sakin köşelerinden biri Bördübet. Çirkin yapılaşmanın olmadığı, beton yığınına dönüşmemiş bir yer. Zaten sit alanı olarak korunmaya alındığı için bir çivi bile çakılamıyor. Tam da bu sebepten dolayı öyle çok fazla otel alternatifi yok. Sadece iki tane konaklama tesisi var. Golden Key ve Club Amazon… Doğayla uyum içinde olan bu iki konaklama tesisinin fiyatları biraz pahalı fakat tatili gerçek anlamda dinlenerek geçirmek sizin için önemliyse gözden çıkarmak gerekiyor. İki tesiste de çeşitli aktivitelere katılmak mümkün. Dilerseniz vaktinizin çoğunu aktivitelerle renklendirin, dilerseniz sadece doğanın tadını çıkarın. Eğer Bördübet’te tatil yapmak bütçenize fazla gelirse, Marmaris otellerinde konaklayıp tekne turlarıyla Bördübet’i ziyaret edebilirsiniz.
Kaş
kas-1
Kaş, son yıllarda çok popüler bir tatil bölgesi olsa da, uzak ulaşımından dolayı sezonda bile çok kalabalık olmuyor. Kaş’a giden çoğu insan orada yaşamanın hayalini bile kuruyor, kimi ise gerçekten ani bir kararla taşınıyor bu güzel bölgeye. Dünyanın en güzel plajlarından biri olan Kaputaş Plajı’nda yüzmek, kısa bir tekne yolculuğu ile Limanağzı’na gidip Bilal’in Yeri’nde soğuk bir şeyler içmek tatilinizi sakin ve huzurlu geçirmenizi sağlayan temel aktiviteler. Peki daha yapacak bir şey yok mu? Aslında saymakla bitmez. En popülerleri arasında tekne turları ve dalış var. Ayrıca kamp için de en ideal yerlerden biri. Tıpkı Bördübet gibi sit alanı olduğu için yapılaşmaya izin verilmiyor. Bundan dolayı bölgede öyle lüks otel bulamazsınız. Fakat yöre halkı kendi evlerini pansiyona çevirmiş durumda. Sakin bir tatil için nereye gitsem diye düşünüyor ve hala araştırmaktan bir plan yapamıyorsanız bir de Kaş’ta Tatil Yapmak İçin En İyi 10 Nedene göz atın.
Gökova
gokova-2
Maalesef ki ülkemizin doğal güzellikleri her geçen gün beton yığınına dönüşmekte… Muğla’nın küçük bir tatil bölgesi olan Gökova, yaz sezonunda sık sık tercih edilen bir yer olsa da, sakinliğini ve doğasını korumayı başarmış ender noktalardan biri. Dilerseniz bir kıssadan hisseyle anlayatım. Halikarnas Balıkçısı ölür ve melekler onu cennete götürür. Halikarnas Balıkçısı cenneti görünce “Burası cennet, peki Gökova neresi?” Bu küçük hikâyeden de anlaşılacağı gibi Gökova tam anlamıyla bir cennet.
Kabak Koyu / Fethiye
kabak-koyu-1
Fethiye zaten baştan sona sakin bir tatil bölgesi fakat yeşil bir doğanın masmavi bir denizle buluştuğu Kabak Koyu benim için bir sıfır önde. Çünkü Fethiye son yıllarda o şehir hayatının içinde boğulduğumuz beton yığınlarıyla görüntüsünü yavaş yavaş değiştiriyor. Fethiye’ye yolu düşenlere Kabak Koyu çevresindeki otellerin birinde konaklamalarını öneririm.
Gideros / Kastamonu
gideros-1
Tercihinizi Akdeniz ve Ege dışında kullanmak istiyor ve aynı zamanda o sakin, o huzurlu tatil planınızın kusursuz bir şekilde işlemesini istiyorsanız Gideros iyi bir alternatif. Kastamonu-Cide’de gizlenmiş bir doğa harikası olan Gideros, esasında bir koy. Üstelik 3500 yıl önce Amazonlar tarafından kurulduğuna dair kesin olmayan bir bilgi var. Karadeniz’in suları belki çok hırçın olabilir ama bu durum Gideros Koyu için geçerli değil. Aksine, oldukça durgun bir suya sahip… Sakin bir tatil için gidilebilecek alternatiflerinize Gideros’u mutlaka ekleyin.
Güre / Edremit
gure-1
Kaz Dağları’nın eteklerinde şifalı suları ve oksijen dolu havasıyla tatilde bol bol dinleneceğiniz sakin noktalar arasındaki Güre, Edremit Körfezi’ne bakan manzarası ile sakin tatil yerleri arayanların ilk adresleri arasında bulunuyor. Bölgedeki konaklama tesislerinin çoğu zeytin ağaçları arasında hizmet veriyor. Yani doğayla aranızda hiç bir mesafe olmadan, içinde huzurla tatil yapacağınız bir yer Güre. Kaplıca sularıyla şifa dağıtan bu sakin bölge, şehir hayatının tüm karmaşasından bir anda kurtulmanızı sağlayacak.
Küçükkuyu / Ayvacık
kucukkuyu-1
Tertemiz bir deniz, mis gibi bir hava, yemyeşil bir doğa, doğanın içinde gizlenmiş konaklama tesisleri ile en sakin tatillerin yapıldığı Küçükkuyu, Ayvacık ilçesine bağlı olup, Assos’a da oldukça yakın bir konuma sahip. Sadece bunlarla da sınırlı kalmıyor ve tarihi kalıntılarıyla da farklı dönemlere yolculuğa çıkarıyor. Tek başına veya aileniz yapacağınız keyifli ve sakin bir tatil için Küçükkuyu aklınızda bulunsun.

 Perisos Turizm Seyahat Acentası













Telefon : 0 224 225 43 43
Gsm : 0 534 835 86 85
Faks : 0 224 225 43 53
e-mail : info@perisos.com.tr   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder