2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Evcil hayvanınızla seyahat etmenin püf noktaları

Evcil hayvanlar, ailelerin hiç büyümeyen, tatlı üyeleri. Onlarla hayat, çok daha eğlenceli ve keyifli bir hale geliyor. Aynı evi paylaştıkları herkese, sonsuz ve koşulsuz sevgi besleyen, onları her gördüklerinde heyecan ve mutluluk duyan bu sevimli aile bireylerini, atılan her adımda düşünmek gerekiyor. Eğer siz de bir evcil hayvan sahibiyseniz, tatile giderken, evden çıkarken, kısacası her zaman onların da rahatını düşünmek ve sorumluluğunu almak gerektiğini çok iyi biliyor olmalısınız. Özellikle de tatile çıkmadan önce pek çok ayrıntıyı gözden geçirmek gerekiyor. Evcil hayvanla seyahate çıkmak için, seçeceğiniz araç, destinasyon ve buna benzer detayların önemi artıyor. Bu nedenle, tatile çıkmadan önce evcil hayvanla çıkacağınız seyahatte ihtiyacınız olacak püf noktaları öğrenmenizde fayda var.
Tıpkı bebek gibi baktığınız, dünyalar güzeli kızınız ya da oyunbaz küçük oğlunuz için, siz de elbette en iyisini isteyen evcil hayvan ebeveynlerinden biri olarak, yolculuk sırasında onun konforunu sağlamak isteyebilirsiniz. Gideceğiniz destinasyonda birlikte hoşça vakit geçirebilmek ve onun da sizin kadar bu yolculuktan keyif almasını sağlamak için, gelin birlikte neler yapabileceğinize bir göz atalım…

Tercih edeceğiniz destinasyona karar verirken özen gösterin

vcil hayvanınızla tatile çıkma fikri size çok cazip gelse de gideceğiniz destinasyon ya da konaklayacağınız tesiste evcil hayvanınızla birlikte olmanız zorluklarla karşılaşmanıza neden olabilir. Bu nedenle, seyahatinizi planlarken, küçük dostunuzu kabul edecek tesisleri araştırmanızda fayda var. Tercih edeceğiniz destinasyonun çok sıcak ya da çok soğuk olması gibi detaylar da bir evcil hayvan ebeveyni olarak, özen göstermeniz gereken noktalar arasında yer alıyor.
Dolayısıyla, destinasyona karar verirken, evcil hayvanınızın sağlığını da gözetmeyi ihmal etmeyin.
Evcil hayvanınızla seyahat etmenin püf noktaları

Gideceğiniz destinasyonda nereleri gezebileceğinizi önceden belirleyin

Gideceğiniz destinasyonda gezip görülecek yerleri belirlerken, yanınızda sevimli bir arkadaşınızın olacağını unutmayın. Örneğin, görmek için can attığınız müzeler, gezmek için heyecan duyduğunuz katedral ve kiliseler varsa, buralara küçük dostunuzun büyük ihtimalle giremeyeceğini unutmayın. Ancak, onun yerine muhteşem doğa yürüyüşlerine, uzun, altın rengi kumların üzerinde geçireceğiniz bir tatile gidebilirsiniz.
Ayrıca, artık daha fazla otelin evcil hayvan kabul ettiğini göz önünde bulundurursak, evcil hayvanınızın da yeni sevimli dostlar edinebileceği, muhteşem bir tatil geçirebileceğinizi unutmayın.

Yolculukta sizi neler bekliyor?

Eğer tatil destinasyonunuza havayolu şirketleriyle gitmeyi planlıyorsanız, elbette bazı prosedürlerle karşılaşacaksınız. Köpekler ve kediler başta olmak üzere, diğer evcil hayvanlar için de farklı ücretlendirmeler ve bagaj kurallarıyla karşılaşabilirsiniz. Ancak, öncelikle seyahat edeceğiniz havayolu şirketiyle görüşüp, uçağın evcil hayvan taşıma için uygun olup olmadığını kontrol etmelerini istemeniz gerekiyor. Bunun nedeni, sizin gibi başka evcil hayvan sahiplerinin de aynı uçakta yolculuk edip etmediğini kontrol etmeleri gerekmesinden kaynaklanıyor.
Eğer, evcil hayvanınız kabinde sizinle birlikte seyahat edebilecek özelliklere sahipse, yakınınızda bir yerde başka bir evcil hayvanın daha seyahat etmesini önlemek gerekiyor. Çünkü bildiğiniz gibi, hayvanlar birbirlerinin kokularını aldıkları zaman, huzursuz olabiliyor.
6 kilogram ve üzeri evcil hayvanlar genellikle havalandırmalı kargo bölümlerinde seyahat ediyorlar. Onun dışında standart evcil hayvan taşıma araçlarında kabinde yanınızda kalabiliyorlar. Ancak, havayolu şirketleri bu taşıma için de küçük dostunuz adına ekstra ödeme talep edebiliyor. Bu nedenle, tercih edeceğiniz havayolu şirketiyle görüşüp, bu yolculukla ilgili bilgi almanızda var. Ayrıca, veterinerle görüşüp, sevimli arkadaşınızın yolcuğu rahatça atlatması, ürkmemesi için neler yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Yatıştırıcı iğnelerden ya da ilaçlardan yararlanması, ikiniz için de yolculuğun daha kolay geçmesini sağlayabilir.
Siz de sizi ailesi olarak bilen ve gerçekten çok seven can dostunuz için en rahat koşulları hazırlayarak, tüm yıl birlikte yeterince vakit geçirememenin acısını çıkarabilirsiniz. Onun da sizin ilginize ihtiyacı olduğunu unutmayın.




Telefon : 0 224 225 43 43


Gsm : 0 534 835 86 85                        
Faks : 0 224 225 43 53                         
 e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder