2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Tatile çıkarken evle ilgili endişelerinizden kurtulmanın 3 yolu

Tatile çıkmaya ihtiyaç duyduğunuz dönemde, tam da hayalini kurduğunuz otelde, bütçenize en uygun tatil fırsatını yakaladınız. İşten izninizi de bir çırpıda ayarladınız. Ailecek unutulmaz bir tatil için hazırlıklar tamamlandı ve işte o muhteşem manzaranın karşısındasınız. Ancak, içinizde sürekli küçük endişeler var. Bir türlü tatile adapte olamıyor, pırıl pırıl bir deniz, yemyeşil bir doğa ve yalnızca dalga seslerinin duyulduğu bir kumsalda uzanırken sürekli evinizi düşünüyorsunuz. Arkada odanın penceresi açık mı kalmıştı? Yoksa en son banyodan çıkarken ışığı kapatmamış mıydınız? Peki ya anahtar kapının üzerinde kalmış olmasın? İşte tatile çıkarken içinizde alıp götürdüğünüz endişeler, şimdi tatilde sürekli aklınızın bir köşesini kurcalıyor.
Eğer siz de bu tür hikayeleri kafasında evirip çeviren ve tatilden pek de bir şey anlamadan dönem zorunda kalanlardan biriyseniz, bu durumun ne kadar da rahatsızlık verici olduğunu çok iyi biliyor olmalısınız. Ancak, birkaç küçük ipucunu takip ederek tüm bu endişeleri geride bırakabilirsiniz. Gelin birlikte, tatile çıkarken hangi önlemleri alarak tatilde konaklayacağınız otelin keyfini çıkarabileceğinize bir göz atalım…

1- Komşu komşunun külüne muhtaç

“Nerede o eski…” diye başlayan bazı cümlelerden bazıları da kuşkusuz ki eski komşuluklarla ilgili kuruluyor olmalı. Gerçekten de artık çocukluğumuzda ailelerimizin görüştüğü, koşulsuz şartsız güvenebileceğimiz komşular artık pek de yok. Ancak, işte böyle durumlarda, gerçekten de birbirine evini emanet edebilecek komşulara ihtiyaç duyuluyor.
Bu nedenle, apartmandaki sosyal ilişkilerinizi artırmanın ve kendinize yaşadığınız çevreden, evinizin anahtarını teslim edebilecek kadar güvenilir bir dost edinmenin tam zamanı. Siz de gerekli durumlarda onların evine, arabasına göz kulak olabilir, tatile çıktıklarında evini kontrol edebilir, çiçeklerini sulayabilirsiniz. Komşuluklar böyle günler içindir. Böylece tatile çıktıktan sonra aklınız evde kaldığı anda komşunuzu arayarak, ondan evi kontrol etmesini isteyebilirsiniz.

2- Elektrik ve suyu komple kapatın

Tatile çıkarken aklı evde kalanları karikatürize etmek için genellikle, ütüyü prizde unutup unutmadığını düşünüp duran ev hanımlarına gönderme yapılır. Ancak, bu genellikle tatile çıkan pek çok kişinin aklına takılan bir konudur. Fişleri prize takılı unutmak, elektrik düğmelerini açık bırakmak, suyu kapatmamak gibi farkında olmadan yapılan bazı hatalar, bazen çok ciddi sorunlar doğurabilir.
Tatile çıkarken evle ilgili endişelerinizden kurtulmanın 3 yolu
Dolayısıyla, bu tür endişelerden kurtulmak için tatile çıkarken öncelikle elektrik ve suyu kaynağından yani sigorta ve ana vanadan kapatmak, büyük ölçüde sorunların önüne geçmenize yardımcı olur. Tatile çıkarken evle birlikte, elektrik ve suyu da komple kapatarak, içinizin rahat etmesini sağlayabilirsiniz.

3- Kendinize bir liste oluşturun

Kendinize güvenmeniz ve her şeyi bizzat kontrol etmeniz elbette sizi çok daha rahat hissettirecek. Bu nedenle, kendinize bir liste oluşturun ve evde kapatmanız, kilitlemeniz gereken ne varsa tek tek kontrol edin. Daha sonra da bu listeyi hatırlayarak kendinize, tatili kendinize dar etmeyeceğinize dair söz verin. Böylece aklınız geride kalmaz ve gönül rahatlığıyla tatilinizi yapmaya devam edebilirsiniz.
Siz de endişelerinizden kurtulun ve hayalini kurduğunuz tatili doyasıya yaşamaya başlayın.Perisos Turizm ile en uygun ödeme koşullarından yararlanarak elde edebileceğiniz tatil fırsatlarını içiniz rahat bir şekilde değerlendirin.




Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder