2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

HER ŞEYİ GERİDE BIRAKIP YERLEŞİLECEK 4 SAHİL KASABASI


portofino
’Şeytan diyor ki sat evi arabayı , yerleş bir sahil kasabasına, domates yetiştir..’’
Şehrin gürültüsü, yaşam şartlarının ağırlığı ve iş hayatının stresinden bunalan bazı insanların diline pelesenk olan bu sözler lafta kalmasın diye her şeyi ve herkesi geride bırakıp yerleşilebilecek 4 sahil kasabasını sizler için bir araya getirdik..

SANTORİNİ, YUNANİSTAN

Milattan önce gerçekleşen volkanik patlamalar ve depremler sonucunda ortaya doğa harikası Santorini kasabasının çıkabileceğine kim inanabilirdi ki? Volkan kayalıkları üzerine kurulmuş olan bu kasabada her türlü renkle karşılaşmanız mümkün. Çekeceğiniz fotoğraflar için fotoğraf düzenleme programları kullanmanıza gerek kalmayacak renk çeşitliliğine sahip bir ada Santorini. Begonvillerle süslenmiş olağanüstü güzellikteki beyaz evleri, nefes kesici günbatımı manzarası, kızıl- beyaz- siyaha boyalı plajları ve turkuaz mavisi deniziyle her şeyi arkada bırakıp yerleşme isteği uyandıracak mükemmel bir kasaba burası.
romantiksantorini

PORTOFİNO, İTALYA

İtalya’nın Cenova ilinde bulunan Portofino, Akdeniz’in en mükemmel ve fotojenik balıkçı limanlarından biridir. Sadece turistlerin değil yunus balıklarının da uğrak yerlerinden biri olduğu için Portus Delfini (Yunusların limanı) ismiyle de anılıyor. Santa Margherita manastırı, Castello Brown kalesi, Kestane ve palmiye ağaçları ve limanındaki birbirinden güzel yatlarıyla muhteşem güzelliklere sahip küçük, sevimli bir kasaba burası. Gittiğinizde geri dönmek istemeyeceğiniz, evinizi ve arabanızı satılığa çıkarıp yerleşme hayali kurduracak büyülü güzelliklere sahip bir kasaba..
Portofino village on Ligurian coast, Italy

KVARNER KÖRFEZİ, HIRVATİSTAN

Kvarner, Hırvatistan’ın saklanmış en iyi sırlarından bir tanesidir. Çevresinde yükselen dağlar tarafından korunmaktadır bu sır. Kristal berraklığındaki suları, daracık sokakları, huzur veren sessizliği ve kırçıllı çalılık yolları ile şehrin kalabalığından bunalmış tatilciler için mükemmel bir seçenektir. Bu sessiz ve dingin kasaba sadece turistler için değil yunuslar için de çekim merkezidir. Emekliliğinizden sonra yerleşip domates yetiştirmek istediğiniz o küçük kasaba burası olabilir. Bizden söylemesi!
Baska, Krk, Croatia, Europe.

MARSAXLOKK, MALTA

Marsaxlokk, şövalyelerin ve sürgünlerin adası olan Malta’nın en büyük koyu. Türk saldırılarından korunmak için yapılan Fort St. Lucian kalesi ve Pompeii Kilisesi gezilip görülmesi gereken yerlerin başında gelmektedir. Marsaxlokk’un neyi meşhur dersek suların üzerinde sallanan renkli balıkçı tekneleri diyebiliriz. Kasabada pazar sabahları yöresel bir balık pazarı kuruluyor. Sadece balık tezgahlarının değil el emeği göz nuru işlemeler, şövalye bibloları ve takı gibi çeşitli süs ve hediyelik eşyaların sergilendiği bir Pazar burası. Belki de içinizdeki şövalye ruhunu ortaya çıkaracak bu balıkçı kasabasını bir daha terk etmeyecek ve özgürlüğünüzün peşinden koşarak kasabanın ihtiyar balıkçısı siz olacaksınız? Kim bilir?
Marsaxlokk harbor on Malta island

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder