2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

ELEKTRONİK ÜRÜN DAHA UCUZA HANGİ ÜLKEDEN ALINIR?


HAngi_ülkeden_elektronik_alinir_genel
Tatil ya da herhangi bir amaçla yapılan yurt dışı seyahatlerinin en vazgeçilmez parçası dönüşten hemen önce yapılan alışverişlerdir. Kimi zaman hediyelik eşyalarla kimi zamansa kişisel ihtiyaçlarımızla doldurduğumuz valizlerde seyahatimizi tamamlarız. Yurtdışında yaptığımız alışverişler sırasında gözettiğimiz kriterlerden belki de en önemlisi ucuzluktur. Özellikle kişisel ihtiyaçlarımızı karşılamak için alışveriş yapıyorsak, gittiğimiz ülkede ucuz ve Türkiye’de pahalı olan eşyaları tercih ederiz. Türkiye’de bazı ülkelere oranla oldukça pahalı olan elektronik teknoloji ürünleri ise eğer doğru adresteysek alışveriş listesinin ilk sırasındadır. Sizler için elektronik ürünlerin hangi ülkelerden daha ucuza alınabileceğini araştırdık;

DUBAİ

Dünyanın alışveriş terapisti olarak bilinen Dubai, vergisiz alışveriş olanağı nedeniyle oldukça uygun fiyatlarla istenilen her ürünün bulunabileceği ülkelerden. Buradan alınan elektronik ürünler oldukça ucuz olmakla birlikte ürün çeşitliliği de hayli fazladır. Ünlü Al Fahidi Caddesi elektronik alışverişi konusunda ülkedeki en önemli merkez olsa da eğer bu ürünler hakkında yeteri kadar bilgi sahibi değilseniz dikkatli olmanız önerilir. Zira oldukça uygun fiyatlara orijinal ürünler alınabilirken sahteleriyle sıkça karşılaşmak mümkündür.
Dubai

SİNGAPUR

Bir diğer alışveriş cenneti Singapur da elektronik alışverişi için en ideal ülkelerden biri. ”Çakma” diye tarif edilen sahte ürünlerle karşılaşma ihtimalinin de oldukça düşük olduğu Singapur’da teknoloji harikası en yeni ürünleri hayal edilemeyecek düzeyde uygun fiyatlarla satın almanız mümkün. Singapur’da elektronik alışverişi için en çok tercih edilen yer, Sim Lim Meydan ve Funan Center’dır.
Singapur

TAYLAND

Dünyaca ünlü birçok elektronik markasının fabrikasına ev sahipliği yapan Tayland, bu özelliği nedeniyle oldukça uygun fiyatlarla elektronik alışverişinin yapılabileceği ülkeler arasındadır. Özellikle fotoğraf makinesi almayı düşünüyorsanız Tayland kesinlikle doğru adres. Burada hem ürünlerin kendisi hem de yedek parçaları oldukça ucuzdur. Bangkok’da bulunan MBK Center, Tayland’ın elektronik ürün satışında kalbinin attığı yer olarak bilinmektedir.
MBK

MALEZYA

Her türlü elektronik ürünü ucuz fiyata alabilmek mümkün iken özellikle bilgisayar parçaları Malezya’da en çok satılan ve en ucuz olan elektronik ürünlerdir. Öyle ki, iyi bir donanımcıysanız buradan çok uygun fiyatlarla alabileceğiniz parçalarla harika bir bilgisayar toplayabilirsiniz. Low Yat Plaza ise Malezya’da elektronik alışverişin en doğru adresi olarak bilinmektedir.
low-yat

ABD  

Elektronik alışverişinde ABD oldukça önemli bir yerde durmaktadır. Birçok teknoloji ürününün kimi ülkelerden oldukça erken tarihlerde Amerikan piyasasına girmesi fiyatlardaki ucuzluğun önemli nedenlerinden biri. Fakat Amerika’da her elektronik fiyatlarındaki ucuzluğun sürekli olduğunu söylemek zor. Özellikle yeni ürünlerin tanıtıldığı ve eski ürünlerin tüketilmek istendiği dönemler fiyatların da en düşük olduğu dönemlerdir. Amerika’da elektronik alışveriş için en doğru adresler ise markaların kendi mağazalarıdır.
Apple_store_ABD

ÇİN

Ürettiği taklit ürünlerle dünya elektronik piyasasını elinde tutan Çin, eğer orijinal ürün almak gibi bir kaygınız yoksa bu konuda kesinlikle bir cennet. Çin’de yapacağınız elektronik alışverişi ile dünyanın herhangi bir yerinden 2 bin dolara alabileceğiniz ürünü 20 dolar, 30 dolar gibi komik rakamlara bulabilirsiniz. Her özelliğiyle aynı olan bu ürünler sadece orijinal değildir ve herhangi bir garantisi de yoktur.
Cin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder