2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

İki aile yaz tatiline çıkarken dikkat edilmesi gerekenler

Sevdiklerinizle birlikte tatile çıkmak sizin de yıl boyu hayalini kurduğunuz aktivitelerden biri olmalı. Özellikle çocuklu aileler olarak tatile çıkmak, miniklerin de birlikte eğlenebilecekleri ve hafızalarına çok keyifli tatil anıları ekleyecekleri anlamına geliyor. Elbette siz de çocuğunun mutluluğunu isteyen bir ebeveyn olarak, onun bu kalabalık tatil fikrini duyunca nasıl havalara uçacağını tahmin edersiniz. Ancak, iki aile yaz tatiline çıkmak bazen küçük aksaklıkları da beraberinde getirebilir. Ne kadar dost ve iyi anlaşan aileler olsanız da yolculuk başta olmak üzere tatilinizin bazı anlarında pürüzlerle karşılaşabilirsiniz. Bu da her ne kadar kimseye belli etmeseniz de keyfinizi kaçırabilir.
Ne var ki hiçbir şey çözümsüz değil. Bazı durumlara karşı önceden tedbirinizi aldığınız takdir de siz de bu tatilden oldukça fazla keyif alabilirsiniz. Dilerseniz, iki aile yaz tatili planları yapmaya başladığınız şu günlerde, birlikte yola çıktığınız andan itibaren dikkat etmeniz gereken bazı noktalara göz atalım

Yolculuk öncesi bütçe konusunu değerlendirin

Arasından su sızmayan iki aile için, kuşkusuz ki en tatsız konuların başında finansal konular gelir. Kimse arada “para” lafının geçmesinden hoşlanmaz. Ancak, elbette bu da belirlenmesi gereken konulardan biri. Dolayısıyla, özellikle çocukların yapacağı ufak tefek harcamaları da hesaba katarak, tatil boyunca ekstra harcamalarda hangi ailenin hangi harcamaları üstlenebileceği konusuna birlikte karar verebilirsiniz. Özellikle her şey dahil bir tatile çıkmıyorsanız, tatil süresini ikiye bölebilir, iki aile harcamaları paylaşabilirsiniz.

Tatili hem eğlenceli hem dinlendirici hale getirin

Birlikte tatile çıkacağınız ailenin üyeleri birer gece kuşu olabilirler. Özellikle bazı yetişkinler, bilirsiniz ki gece yatmak sabah kalkmak bilmezler. Ancak, sizin hassas bünyeniz buna ayak uyduramayabilir. Dolayısıyla, çocukların uyku saatleri konusunda anlaşabilir, buna karşılık arkadaşlarınızın hayalini kurduğu bitmeyen gecelere tahammül edemeyebilirsiniz. Bu nedenle, eğer bir uyku saatiniz varsa, bunu da arkadaşınıza önceden belirtebilir, gecenin ilerleyen saatleri için eşiyle romantik planlar yapmasını önerebilirsiniz.
İki aile yaz tatiline çıkarken dikkat edilmesi gerekenler

Tatil programını önceden belirleyin

Gideceğiniz destinasyonda gezip görmek istediğiniz yerler hakkında önceden ortak karar alarak, olası tatsız durumlar için riski ortadan kaldırabilirsiniz. Böylece, ilginizi çekmeyen aktivitelere ortama ayak uydurmak için katılmak zorunda kalmazsınız. Her gün için konaklayacağınız otelin civarında çocuklar için de cazip olabilecek yerleri belirleyerek, tatili daha renkli bir hale getirebilirsiniz.
Böylece iki aile eğlenceli, unutulmaz bir tatil için hazırlıklara başlayabilirsiniz.Perisos Turizm ile erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabileceğiniz bu tatili daha fazla ertelemeyin. En güzel turlar ve en lüks oteller, Perisos Turizm’de sizleri bekliyor.




 Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                   
 Faks : 0 224 225 43 53                         
 e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder