2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Dünyanın En Güzel 10 Adasından Hangisine Gitmek İstersin?

1) Santorini Adası (Yunanistan)
santorini-1
Dünyanın en güzel adalarını sıralarken, öncelikle bizlere yakın bir yerden başlayalım dedik. Yunanistan turlarının en önemli rotası olan Santorini Adası, listede yer verdiğimiz diğer adalara göre daha kolay ulaşabileceğimiz bir yer. Beyaz badanalı, mavi pencereli evleriyle Yunan adaları arasında oldukça popüler… Ada, volkanik bir yapıya sahip.  Santorini’nin gece hayatı da plajları kadar ünlü.
2) Cocos Adaları (Avustralya)
cocos-adalari-1
Avustralya’ya bağlı olan ve Hint Okyanusu’nda bulunan Cocos Adaları’nı birçoğunuz duymuşsunuzdur fakat Cocos Adaları’nda bir tatile çıkmak, Hint Okyanusu’nda yüzmenin tadını çıkartmak, Hindistan cevizi ağaçları arasında dolaşmak ayrı bir keyif. Doğal güzellikleriyle bir cenneti anımsatan Cocos Adaları’nda sükuneti, huzuru ve dinginliği aynı anda yakalamak mümkün.
3) Phi Phi Adaları (Tayland)
phi-phi-adalari-1
Tayland… Uzak Doğu’nun egzotik ülkesinde yapılacak çok şey olsa da Phi Phi Adaları’nda romantik bir tatile gitmek, aklınızdan hiç çıkmayacak anılar bırakır. Phi Phi Adaları’na gitmek için en ideal zaman kasım ve şubat aylarıdır. Plajları, dalış sporuna elverişli olması burayı daha keyifli hâle getirmeye yetiyor.
4) Bora Bora (Fransız Polinezyası)
bora-bora-adalari-1
Sıcak kumsalları, pırıl pırıl denizi, yemyeşil alanları ile dünyanın en güzel ve en romantik adalarından biridir Bora Bora. Fransız Polinezyası’nın efsanevi adalarında eşsiz bir tatil geçirebilirsiniz.
5) Isla Mujeres (Meksika)
isla-mujeres-adalari-1
Isla Mujeres, Meksika’nın en batı ucunda bulunan adası. Cancun’dan kalkan feribotlarla ulaşım oldukça kolay. Yolculuk, yaklaşık olarak 1 saat sürüyor. Geniş ve güzel kumsallarıyla dünyanın dört bir yanında her yıl tatil için tercih edilmesi, bizim de listemize dahil olmasının en önemli faktörü.
6) Zanzibar (Tanzanya)
zanzibar-1
Uçsuz bucaksız bir noktada her şeyi geride bırakmak için Zanzibar Adası bulunmaz bir yer. Tanzanya’da yer alan Zanzibar iki adadan oluşuyor. Diğerinin adı ise Pembe Adası. Sıcak kumsalları ve doğasının yanı sıra baharat üretiminde de dünyanın önde gelen noktalarındandır.
7) Bali Adası (Endonezya)
bali-adasi-1
Bali Adası; huzur, sessizliği ve uzun kumsallarıyla balayı tatilleri için sıkça tercih edilen bir tatil bölgesi. Endonezya’da bulunan ada, aromatik masaj ve spalarıyla oldukça ünlü. Otelleri, restoranları ve alışveriş mağazaları ile de tercih edilmesindeki en önemli faktörler. Genellikle romantik çiftler tarafından ziyaret ediliyor.Endonezya turlarıyla bu büyüleyici adada her şeyden uzak bir tatil geçirebilirsiniz.
8) Hawai (Amerika)
hawai-1
Bir uzak diyar daha… Hawai, Amerika’nın en güzel adalarından olup, aynı zamanda bir eyalettir. Ülkenin güney kısmında yer alıyor. Hawai denildiğinde akla ilk olarak renkli gömlekler, şortlar ve kocaman şapkalar geliyorsa yanılıyorsunuz. Hawai bunlardan daha fazlası… Yerel halkı telaşsız, sakin ve misafirperver. Yani tam anlamıyla yaşanılası bir yer.
9) Barbados (Karayipler)
barbados-1
Karayipler’de bir ada ülkesi olan Barbados, bir ressamın elinden çıkmış tabloyu anımsatan kumsalları ile gerçeğin ta kendisi. Barbados’ta romantik zamanlar geçirebileceğiniz gibi, sörf başta olmak üzere çeşitli su sporlarını da deneyebilirsiniz. Bu renkli ada, Karayipler’in en büyük adası olduğu gibi, aynı zamanda en çok ziyaret edilen adasıdır.
10) Seyşeller
seyseller-1
Eski dönemlerde bir Fransız sömürgesi olan Seyşeller, günümüzün turizm potansiyeli en yüksek ada topluluklarından biri. Seyşeller’e sadece helikopterle ulaşım sağlanıyor. En önemli özelliği lüks otellerin sıralanmasına rağmen doğasını hâlâ koruyabilmiş olması. Bu tropikal adanın plajları ve beyaz kumsalları, kıyı boyunca gölgesini hissedeceğiniz palmiye ağaçlarıyla aklınızı başınızdan almaya yetecek.
Bonus: Bozcaada
bozcaada-1
Dünyanın en güzel adalarını araştırıp, sizler için hazırladığımız bu yazımıza ülkemizin en güzel adalarından birini eklemeden olmaz dedik. Belki pek çoğumuz için dünyanın en güzel adalarına gitmek, görmek, yaşamak zor olabilir. Gidenler çok şanslı, o da ayrı bir konu tabii.  Bozcaada gibi yerde kendinizi çok uzaklarda hissetmek, dünyanın en güzel adalarını aratmayan kumsallarda dinlenmek, denizin tadını çıkarmak mümkün… Üstelik üstüne bir de tarihi kalıntılar eklenince tadına doyulmaz Bozcaada’nın. Sörf, dalış gibi su sporlarını deneyimlerken, adanın balık restoranları da aklınızı başınızdan alacak yemekleri ve mezeleriyle damağınıza dokunacak…




Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder