2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

DÜNYADAN 5 MÜKEMMEL PLAJ ÖNERİSİ

beacch
Uluslar arası seyahatlerde en çok tercih edilen genelde kültür turları olsa da, deniz, kum, güneş tatili de seyahat severlerin olmazsa olmazları arasında. Dünyanın çeşitli bölgelerinde öyle plajlar göze çarpıyor ki, kumsalın güzelliğinden denize girmek, denizin güzelliğinden kumsala çıkmak istemiyor insan. İşte suyun, kumun, güneşin ve sımsıcak havanın tadını sonuna kadar çıkarabileceğiniz dünya plajları;

MAYA BAY / KO PHİ PHİ, TAYLAND

Mangrov ağaçları, yemyeşil bir bitki örtüsü ve kireçtaşından duvarlarla çevrelenen bembeyaz kumların diyarı Maya Bay, Andaman Denizi’nde konuşlanmış, harikulade manzaraya sahip bir plaj. Yönetmen Danny Boyle’un, başrolünde Leonardo Di Caprio’nun oynadığı filmi “Kumsal”a set olan bu muhteşem plaj, güneş banyosuna ek olarak olağan üstü manzarasıyla göz banyosu yapmak isteyenler için de ideal. Ayrıca Maya Bay, dünyanın en ıssız (sakin) plajları arasında gösteriliyor.
Maya-Bay

WAİLEA BEACH / MAUİ, HAWAİİ

Hawaii’nin Maui kentinde yer alan plaj, upuzun bir sahilin aksine, çok sayıda küçük koydan oluşuyor. Otel kalabalığından rahatsız olmazsanız bu plaj faydalanabileceğiniz birçok nimet sunuyor. Uzman rehber eşliğinde ıssız koylarda şnorkel, sörf ve kano yapma imkânı sunan bu harikulade kumsal özellikle çocuklu aileler için ideal. Burası sunulan aktivite çeşitliliğinden kaynaklı da bir çok seyahat severin tercih ettiği bir yer.
Wailea_Beach

PFEİFFER BEACH / BİG SUR, KALİFORNİYA

Pasifik Kıyıları’nın dik yamaçlar ve falezlerle süslü, kilometrelerce uzanan, Kaliforniya’nın otobanı Highway One’a paralel plajlarının hemen her biri harikulade bir manzaraya sahip olsa da Pfeiffer, yamaçların gölgelediği minik koyları ve sıra dışı mor kumlarıyla hepsinden daha özel. Bu plaja gidecekseniz yanınızda fotoğraf makinenizi götürmeyi ihmal etmeyin, yoksa çok pişman olacağınızı şimdiden söyleyelim.
Pfeiffer_Beach

IPANEMA BEACH / RİO DE JANEİRO

Bu seksi kent plajı, son derece popüler bir sosyalleşme noktası. Gelip geçeni izlemenin başlı başına eğlenceli bir aktivite olduğu plajda, kaldırımlarda bira ve caipirinha satanlar, tanga bikinileriyle plaj yolunu tutmuş genç kızlar ve tek aktiviteleri güneşlenmek olan bronz tenlileri izleyerek tüm bir günü geçirmek mümkün. Burada deniz, kum ve güneşin size tanrının bir armağanı olduğunu anlayacaksınız.
Rio_de_jenerio

SOUTH BEACH / MİAMİ

Burası, küçük bikinili bronz vücutlar, kısa şortlu vücutçular ve pastel renkli Art Deco otellerle dolu. Filmlerden ve dizilerden aşina olduğunuz bu popüler kumsal, özellikle görmek ve görülmek isteyenlerle dolu. Bu yüzden de plaj kıyafetleri yerine davete gider gibi giyinmiş birçok Miamiliyi burada görebilirsiniz. Partileriyle ünlü South Beach, tatilini Atlas Okyanusu kıyısında geçirmek isteyen eğlence meraklıları için ideal.
South_beach_miami


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder