2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Emekli Olunca Yaşanacak En Güzel Sahil Kıyıları

Hepimizin hayalidir küçük bir kasabaya yerleşip sakin bir hayata başlamak. Büyük şehirlerde her geçen gün trafiğin çekilmez bir dert olması ve yaşadığımız yerlerin gün geçtikçe kalabalıklaşması böyle düşünmemizin en büyük sebebi fakat şunu biliyoruz ki, çoğumuz hayatımızı idame ettirmek için bu kalabalık şehirlerde yaşamak ve çalışmak zorundayız. O hayallerdeki küçük sahil kasabasına taşınmak ise ancak emeklilikte mümkün olacak gibi görünüyor. Yine de şimdiden bunun hayalini kuruyorsanız, yazımızda size en çok hitap eden sahil kasabasını seçebilirsiniz. 
Küçükkuyu
kucukkuyu-1
Küçükkuyu, Çanakkale-Ayvacık’ın en güzel köşelerinden biri. Kaz Dağları’nın eteklerinde, oksijen dolu havasıyla tam bir dinlenme yeri olan Küçükkuyu, çoğu kişinin yaşamak için hayalini kurduğu bir nokta. Küçük pazarından organik ürünler alıp, her şeyi taze tüketeceğiniz, ömrünüze ömür katacak olan Küçükkuyu aklınızda hep bulunsun.
Kaş
kas-1
Akdeniz’in göz bebeği, hala kalabalıklaşmamız bir noktasıdır Kaş. Antalya’ya uzak olması ve zor ulaşımı, kalabalık olmamasının en önemli sebebi… Arnavut kaldırımlı sokakları, kıyı boyunca uzanan yeşil doğasıylaemekli olunca yaşanacak en güzel sahil kıyılarından biriKalabalık şehirden çok erken ayrılmayı düşünenler için sadece durağan bir yaşam yok Kaş’ta, belirtelim. Küçük barları ve kafeleri ile de gece saatlerine renk ve eğlence katıyor.
Sığacık
sigacik-1
Klasik bir Ege kasabası olan Sığacık, zeytin ve mandalina ağaçlarının yolları süslediği bir yer. Seferihisar’a yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta yer alan Sığacık; tertemiz plajlara, güzel bir marinaya, asırlık ağaçlara sahip. Tam bir huzur noktası. Ayrıca tarihi kalıntı ve yapılarıyla da bulunduğunuz zamandan ara sıra uzaklaşacağınız bir yer. Günümüzde her ne kadar tatiller için sıklıkla tercih edilse de, kış sezonunda da bunaltmayan havasıyla size istediğiniz yaşamı verecek.
Selimiye
selimiye-1
Sadece denizin ve dalgaların sesini duyacağınız Selimiye, Marmaris’in en sakin köşelerinden biri. İnce kumları, tertemiz plajları, çevresine yakın koyları ile bir tatilden ziyade, emekli olunca her şeyi geride bırakıp, yaşanılası bir yer.
Alaçatı
alacati-1
Alaçatı, diğer bölgelere göre bir tık daha önde. Son yıllarda turizm açısından önemi artan, sörf tutkunlarının adresi olan Alaçatı, sezonu erken kapatanlardan. Alaçatı’nın taş evlerini attığınız her adımda görmek mümkün. ÜstelikAlaçatı otelleri de bu geleneği bozmamış olup, geneli taş evlerde hizmet veriyor.Aslında yılın her mevsimi güneşin kendini gösterdiği bir yer burası. Sezonun kapalı olduğu zamanlarda ise tüm sokaklar, restoranlar, deniz kıyısı size kalıyor.
Cunda
cunda-adasi-1
“Rakı-Balık-Ayvalık” cümlesinin doğduğu yer Cunda. Küçük ve sakin bir ada olan Cunda, Ayvalık ilçesine bağlı şirin mi şirin, huzurlu mu huzurlu bir köşe. Gece hayatını tek hareketlendiren şey, güzel bir rakı-balık sofrası eşliğinde hep birlikte söylenen şarkılar.
Bozburun
bozburun-1
Marmaris’e yakın konumda yer alan Bozburun, bakir doğası ve antik kalıntılarıyla son yılların en önemli turizm destinasyonlarından biri ve emekli olunca yaşanacak en güzel yerler arasında. Plajları, temiz havası ve doğal manzaraları arasında bir ömür geçer burada.
Foça
foca-1
Gelenin aklını ve kalbini çalan küçük tatil bölgesi Foça’da bir kara taş vardır ki, her geleni bir daha çağırır güzel doğasına, temiz havasına. Sahil kıyısına demirlenen teknelerin hepsi güzel bir fotoğraf karesi. Plajları ise Ege’nin her köşesi gibi temiz ve güzel. Hâl böyle olunca emeklikte yaşanacak en güzel yerler listemize eklenmeyi hak ediyor.













Telefon : 0 224 225 43 43
Gsm : 0 534 835 86 85
Faks : 0 224 225 43 53
e-mail : info@perisos.com.tr   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder