2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

Bütün haftanın yorgunluğu hafta sonu kültür turları ile geride kalsın


Bütün hafta, yorucu iş temposu ve günlük streslerle geçiyor. Bu nedenle hafta sonu geldiğinde, zamanın nasıl geçtiğini anlamak güçleşiyor. Evde kalıp dinlenmeye karar verildiğinde, genellikle evle ilgili yapılması gereken işler, tamamlanması gereken eksiklikler çıkıyor. Eğer, sizin de hafta sonlarınız bu şekilde geçip gidiyorsa, kendinize bir iyilik yapın ve hafta sonu kültür turları ile hem zihninizi boşaltın hem de yeni yerler keşfetmenin keyfini çıkarın. Bursa’dan Çanakkale’ye, Safranbolu’dan Kapadokya’ya pek çok farklı destinasyonun tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini tanımanızı sağlayacak hafta sonu kültür turlarıseçeneklerine bir göz atın ve hafta sonunuzu en cazip şekilde değerlendirme fırsatını kaçırmayın.
Her mevsim farklı güzellikler sunan hafta sonu kültür turları destinasyonları, hafta sonu şehirden uzaklaşmak isteyenler için ilgi çekici tatil tecrübeleri önermekte.  Doğayla baş başa, sevdiklerinizle birlikte geçirebileceğiniz bu tatil tecrübelerini yaşamak ve böylece hafta sonunuzu en iyi şekilde değerlendirebilmek için siz de alternatifleri incelemeye başlayın. Bu hafta sonunu nasıl bir yerde geçirmek istediğinizi hayal etmekle, ilk adımı atabilirsiniz. Ama önce, dilerseniz Perisos Turizm ile hafta sonu kültür turları seçenekleri arasında görebileceğiniz birkaç destinasyona birlikte göz gezdirelim…

Antik kentten mavi-yeşil bir rüyaya açılan kapılar: Assos

Assos, tarihte Orta Çağ’a kadar görkemli bir geçmişe sahip olan ve günümüzde bu görkemli döneme dair muhteşem eserlere ev sahipliği yapan, Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı bir antik kent. Dünyanın pek çok yerinden her yıl pek çok tatilci bu tarih ile doğanın buluştuğu mekana akın ediyor. Yerli ve yabancı turistler, antik kentin kalıntıları arasından maviliklere ve yemyeşil bir doğaya “merhaba” diyor.
Bütün haftanın yorgunluğu haftasonu kültür turları ile geride kalsın
Bu bölgede, dağın yamaçlarından eteklerine kadar küçük, şirin yerleşim yerleri bulunuyor. Bu muhteşem doğa, masmavi büyüleyici denizi süsleyen kayık ve tekneler ile, adeta bir tabloya dönüşüyor. Hem tarih hem de doğanın bütün güzelliklerini bir arada bulabileceğiniz Assos’u ziyaret etmek için, siz de daha fazla beklemeyin. Hafta sonunuzu, bu huzur dolu, küçük masal diyarında geçirmek için Assos Çanakkale turu seçeneğine bir göz atın.

Rengarenk çinileri ve büyüleyici tarihi zenginlikleriyle huzurlu bir ilçe: İznik

Göz kamaştıran çinileri, tarihi ve kültürel güzellikleri, bir doğa harikası olan gölüyle, Bursa’nın dünyaca ünlü ilçesi İznik, sakin ve huzurlu bir tatil tecrübesi yaşamak isteyenler için ideal destinasyonlardan biri. Tur boyunca İznik Gölü üzerinde sakin sakin yüzen kayıkları ile ve tarihinde yüzyıllar boyunca bir sanat merkezi haline gelmesini sağlayan, el emeği göz nuru çini süslemeleri ile karşılaşmanız mümkün.
Bütün haftanın yorgunluğu haftasonu kültür turları ile geride kalsın
Hem Hristiyanlık hem de İslam tarihine dair muhteşem eserlerin bulunduğu İznik’te, başta camiler olmak üzere pek çok Osmanlı eserinde bu olağanüstü çini süslemeleri görebilirsiniz. Osmanlı Beyliği’nin kurucuları Osman ve Orhan Gazi’nin türbeleri, tarihi kapalı çarşısı ve daha pek çok gezilecek görülecek muazzam tarihi eserleriyle, İznik size unutulmaz bir hafta sonu tatili imkanı veriyor. Siz de İznik’i daha yakından tanımak, tüm bu muhteşem eserler hakkında bilgi edinmek, kısacası dopdolu bir hafta sonu tatili için Bursa, İznik, Trilye turualternatifini, hafta sonu tatil seçenekleriniz arasına eklemeyi unutmayın.

Geçmişteki hikayeleri saklayan ahşap evlerden oluşan bir masal diyarı: Safranbolu

Antik Çağ’ın büyük ozanı Homeros’un, tarihe yön veren eserlerinden İlyada’da bahsi geçen Safranbolu, belki de bu destanın şairane diline en çok yakışan kentlerden biri. Çünkü Safranbolu’yu ziyaret edip de ilham almamak mümkün değil. Belki de bu nedenle, pek çok sanatkar bu topraklardan çıkıyor. Hala ozanları, ressamları, şairleri, hattatları, ebru ustalarıyla, burası aynı zamanda üreten bir kent olarak gündelik hayattaki yerini koruyor.
Bütün haftanın yorgunluğu haftasonu kültür turları ile geride kalsın
Dünyaca ünlü Safranbolu evleri, başarılı restorasyon çalışmalarıyla günümüzde de bu şiir gibi kentin dizelerini oluşturmaya devam ediyor. Zamanında Türklere olduğu kadar Yunan vatandaşlara da ev sahipliği yapmış olan Safranbolu, orijinal mimari yapısını da farklı kültürleri ağırlamasına borçlu. Siz de sanatın, kültürün ve tarihin yüzyıllardır sırlarını saklayan, gezdiğiniz tüm sokaklarda farklı hikayelerin fısıltılarını duyacağınız, etkileyici bir hafta sonu tatili yaşamak istiyorsanız, Amasra, Akçakoca, Safranbolu turu seçeneğini değerlendirebilirsiniz.
Perisos TURİZM ile hafta sonu tatillerinizi her zamankinden çok farklı ve dopdolu geçirebilirsiniz. Farklı kültürler ve tarihi eserler hakkında bilgi almak, doğanın en güzel renkleri arasında huzur bulmak ve tatil tecrübeleriniz arasına unutulmaz anılar eklemek için hafta sonu kültür turları alternatiflerini takip edebilir; uygun ödeme koşulları ve kampanyalar için PerisosTurizm ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.




Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder