2019 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI YAKALAYIN.... AYRICALIKLI OLMANIN TADINI ÇIKARTIN... DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON : 0224 225 4343 - 0534 835 86 85 (whatsapp)

Online Otel / Tatil Rezervasyonu


Booking.com

“Hayatımın tatili” diyebileceğiniz bir tatil için 5 ipucu

Yıl boyu pek çoğumuz tatiller hayalleri kurar ve o hayallerin gerçeğe dönüşeceği günü iple çekeriz. Gideceğimiz destinasyona ve orada yaşayacağımız tatil tecrübelerine dair derin bir araştırma yapar, bu tatil için yazlık kıyafetler, yürüyüş ayakkabıları, sualtı kamerası gibi çeşitli ihtiyaçlar için internetin altını üstüne getirmeye başlarız. Nihayet, o büyük gün geldiğinde gittiğimiz tatil destinasyonu, konakladığımız otel ya da gezinin aslında pek de hayallerimizdeki benzemediğini keşfettiğimizde, artık çok geç kalmış oluruz. Dolayısıyla, “hayatımın tatili” hayalleri suya düşer ve keyifsiz geçecek günler artık kapıdadır.
Aslında, hayatınızın tatilini yaşamak o kadar da zor değil. Bazı küçük ipuçlarını takip ederek, hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilir, unutulmaz bir tatil yaşama imkanına sahip olabilirsiniz. Nasıl mı? Gelin, “hayatımın tatili” dedirtecek o tatil için size yardımcı olacak 5 ipucunu birlikte keşfedelim…

1- Tatilinizi nasıl geçirmek istediğiniz konusunda dürüst davranın

Sosyal medyanın da etkisiyle, artık fotoğraf paylaşmak, gezmekten ve yeni tatil tecrübeleri edinmekten çok daha fazla ön plana çıkmaya başladı. Yani artık insanlar daha güzel fotoğraflar çekebilecekleri, sosyal medyadaki paylaşımlarda daha güzel görünebileceğini düşündüğü yerleri tercih ediyor. Eğer siz de tatil destinasyonunuza bu şekilde karar verdiyseniz, öncelikle kendinize dürüst davranın ve nasıl bir tatile ihtiyacınız olduğunu keşfedin. Belki de temposu yüksek, cıvıl cıvıl kalabalık eğlence fotoğrafları çekebileceğiniz bir tatile değil, sakin, kitabınızı alıp kumsalda uzun saatler geçirebileceğiniz bir tatile ihtiyacınız vardır.

2- Plan yapmadan önce araştırma yapın

Tatil için destinasyonunuzu seçtikten sonra, artık araştırma yapmaya ve bu destinasyonda gidebileceğiniz yerlere, kalabileceğiniz otellere ya da bu destinasyonun tüm güzelliklerini keşfedebileceğiniz turlara bakmaya başlayabilirsiniz. Ancak, burada dikkat etmeniz gereken nokta, erken rezervasyon ayrıcalıklarından yararlanabileceğiniz alternatifler olup olmadığını kontrol etmeniz. Eğer, erken rezervasyon kolaylıklarına sahip tur ya da oteller varsa, gitmeti düşündüğünüz destinasyonda, ayırdığınız bütçeyle çok daha uzun süre konaklayabilir, daha fazla dinlenme ve keşfetme fırsatı bulabilirsiniz.

3- Gideceğiniz destinasyonda nelere ihtiyacınız olacağını öğrenin

Her destinasyon için farklı kıyafetlere ya da aksesuarlara ihtiyacınız olabilir. Örneğin, gideceğiniz bölgede sizi güneşe karşı koruyacak spreyler ya da safari turunda rahat hareket etmenizi sağlayacak arazi botları ya da buna benzer ihtiyaçlarınız için önceden gideceğiniz destinasyon ve konaklayacağınız oteller hakkında bilgi almanızda, yorumları okumanızda fayda var.
“Hayatımın tatili” diyebileceğiniz bir tatil için 5 ipucu

4- Kendinizi strese sokacak durumlardan kaçının

Tatil için gerekli işlemlerini önceden tamamlayarak ve zamanında havaalanında yerinizi alarak, stresten uzak durmaya çalışın. Unutmayın ki tatile nasıl başladığınız çok önemli. Bu stresli durumlar, özellikle tatile birlikte çıktığınız kişileri de olumsuz etkileyecek, dolayısıyla herkesin tadı kaçacaktır. Hayatınızın tatilini yaşamaya, yolculuktan başlayın ve keyifli bir yolculuk için tüm tedbirleri aldığınızdan emin olun.

5- Bagajlarınızı mümkün olduğu kadar azaltın

Hayatınızın tatilinde sürekli valiz sürüklemek keyfinizi kaçırabilir. Özellikle turlarda, gezeceğiniz şehirler ve konaklayacağınız otellere hareket ederken, kendinize alan tanıyabilmeniz, spontan yaşamanız için ne kadar az bagaj taşırsanız o kadar avantajlı olursunuz. Bu nedenle, valizlerinizi düzenlerken, daha az yer kaplayacak eşyalar ve kıyafetler götürmenizde fayda var.
Siz de tüm yılın yorgunluğunu, “hayatımın tatili” diyeceğiniz o tatilde atabilir, daima hatırlayacağınız tatil anıları biriktirmek için bir an önce harekete geçebilirsiniz. Özellikle, erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak, ayırdığınız bütçeyle çok daha fazla yer görebilir, daha fazla dinlenme fırsatı bulabilirsiniz. 




Telefon : 0 224 225 43 43


 Gsm : 0 534 835 86 85                        Faks : 0 224 225 43 53                          e-mail : info@perisos.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder